Ünlü sunucu Uğur Önver'e 6 buçuk milyon dolarlık miras tuzağı! Onu kandıramadılar ama...

Dolandırıcılar 'Yabancı ülkedeki yakınınızdan miras kaldı' diyerek CNN TÜRK Spikeri Uğur Önver'i de kandırmaya çalıştı. Ünlü sunucu Uğur Önver, tuzağa düşmedi ama bir avukat dolandırıcılara 47 bin 500 dolarını kaptırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü sunucu Uğur Önver'e 6 buçuk milyon dolarlık miras tuzağı! Onu kandıramadılar ama...

 

CNN TÜRK ekibinden Ceylan Sever ile Ümit Sertabipoğlu'nun özel haberine göre miras dolandırıcıları CNN TÜRK Spikeri Uğur Önver'i de tuzağa düşürmeye çalıştı. Önver, "Bir mail geldi bana. Benin diye bir Afrika ülkesinden avukat. Kendini Andre Bolin diye tanıtıyor. Diyor ki 'Bizim ülkemizde bir vatandaş, Alex Jose Önver, benim soyadım gibi. Eşiyle, kızıyla trafik kazasında vefat etti, 6 buçuk milyon doları bıraktı. Onu size vermek istiyoruz.' Sakın böyle bir şeye kanmayın. Kimse kimseye para vermez" dedi.

Ünlü sunucu Uğur Önver'e 6 buçuk milyon dolarlık miras tuzağı! Onu kandıramadılar ama... - Resim : 1

DOLANDIRILAN AVUKAT 47 BİN 500 DOLAR KAPTIRDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER