Çorum’da kayıplara karışan yaşlı adam ve genç her yerde aranıyor

Çorum’da camiye gitmek için çıkan ancak bir daha haber alınamayan alzaymır hastası Hacı Osman Kayalı (78) ve 17 gün önce evinden ayrılan 21 yaşındaki Mücahit Bolat’ın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çorum’da kayıplara karışan yaşlı adam ve genç her yerde aranıyor

Her iki kayıp şahsın bulunması için Valilik koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan 50 kişilik ekip oluşturuldu. İz takip köpeği ve droneninde kullanıldığı aramalarda henüz bugüne kadar bir sonuç alınamadı.

Alzaymır hastası Hacı Osman Kayalı’nın bulunması için kendilerine “esnaf timi” adı veren bir grup arama kurtarma çalışmalarına katılmış, yaşlı adamın fotoğrafını ana arterlere asan esnaflar ayrıca vatandaşlara Kayalı’nın fotoğrafını göstererek, sormuş görüldüğünde güvenlik güçleri ve aileye haber verilmelerini istemişti.

MÜCAHİT BOLAT’IN ARAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER