DreamHack Open Haziran turnuvası detayları açıklandı

Turnuvalar, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 4 Temmuz tatiline denk gelmemesi için bir gün kaydırıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
DreamHack Open Haziran turnuvası detayları açıklandı

DreamHack Open Haziran turnuvası, 29 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında, biri Kuzey Amerika'da ve diğeri Asya'da olmak üzere iki çevrimiçi turnuvadan oluşacak ve 100.000 Dolarlık birleşik ödül havuzunun yanı sıra takımlar oyunlarından ESL Pro Tour puanları kazanacaklar.

Asya'nın dört takımlı çift eleme grubuna kıyasla Kuzey Amerika bölgesi grup aşaması ve elemelerle sekiz takımlı bir etkinlik olacağından ödül havuzu Kuzey Amerika bölgesi lehine %70-30 oranında bölündü.

İki turnuvada da 10-11 ve 12-13 Haziranda başlayacak açık elemeler bulunuyor. Her açık eleme kazananı, kapalı elemeler için bir slota sahip olacak. Kuzey Amerika'daki sekiz takımlı kapalı eleme ve Asya'daki dört takımlı kapalı eleme, sırayla her biri kendi bölgesinin ana turnuvasında iki yer alacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER