Prenses Charlene sonunda evine döndü, ama kocası Prens Albert'in adını bile anmadı

Tam 10 aydır evinden, eşinden ve çocuklarından kilometrelerce uzakta bulunan Prenses Charlene sonunda ülkesine döndü. Bu şekilde de eşi Monako Prensi Albert ile kendisi hakkında ortaya atılan "aralarında sorun var" söylentilerine biraz da olsa noktayı koymuş oldu. Ama Monako'ya dönmeden önce Twitter hesabında paylaşılan videodaki sözleri daha doğrusu "söylemediği" sözleri yine kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Prenses Charlene sonunda evine döndü, ama kocası Prens Albert'in adını bile anmadı

İDDİALAR BİTMEK BİLMEDİ

10 ay önce adını taşıyan vakfın doğal yaşam ve gergedanların neslini kurtarmak amacıyla yaptığı çalışmalar nedeniyle Güney Afrika'ya giden Prenses Charlene o zamandan bu yana da Monako'ya dönmemişti. Bu süre uzadıkça da Charlene ile Prens Albert'in aralarının bozuk olduğu hatta boşanacakları iddiaları da ortaya atılmaya başladı. Charlene'in, yakalandığı bir kulak, burun, boğaz hastalığı ve ardından geçirdiği bir dizi operasyon nedeniyle ülkesine dönemediği Monako Sarayı tarafından açıklanmıştı.

Prenses Charlene sonunda evine döndü, ama kocası Prens Albert'in adını bile anmadı - Resim : 1

KOCASIYLA İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER