Sumudica'dan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Teknik Direktör Marius Sumudica ise sürekli değişen oyun sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Her oyunun kendi hikayesi vardır, her oyun farklıdır” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sumudica'dan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama

Ligde kötü bir sezon geçiren Doğu temsilcisi Yeni Malatyaspor, yarın İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleşen hazırlıkları bugünkü antrenman tamamlayan sarı-siyahlılar, akşama doğru özel uçakla İstanbul’a hareket edecek.

Yarın Ülker Stadyumu'nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Yaşar Kemal, Serkan Çimen ve Ceyhun Sesigüzel hakem üçlüsü yönetecek.

Sumudica: "Aynı gemideyiz"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER