İlk mesaj: Asıl zor dönem şimdi başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tarihi sonucun alındığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Genel Merkez’de makamından izledi. İlk mesajı, “Herkesin soğukkanlı olması ve sonucun itidalli karşılanması” olan Kılıçdaroğlu, “Asıl zor dönem şimdi başlıyor. Umarım bu sonuçlar iyi değerlendirilir ve ülkeyi kutuplaştırmadan çıkaracak bir yönetim tarzı benimsenir” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İlk mesaj: Asıl zor dönem şimdi başlıyor

HEM SİSTEMDEN HEM TV’DEN İZLEDİ

Kılıçdaroğlu, İstanbul’dan seçimden bir gece önce Ankara’ya döndü. Seçim gününü evinde geçirip sandıkların açılmasıyla birlikte Genel Merkez’e geldi. CHP Lideri, seçim sonuçlarını makamında Genel Başkan yardımcıları Tuncay Özkan, Faik Öztrak, Meclis Başkanvekili Levent Gök, Başdanışmanı Veli Özdemir ile İletişim Koordinatörü Okan Konuralp ile birlikte, sandıklardan müşahitlerin gönderdiği verilerle güncelenen, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in kurduğu sistemden izledi. Sistemi makam odasındaki televizyon ekranına yansıtan Kılıçdaroğlu, Binali Yıldırım’ın İmamoğlu’nu kutladığı canlı yayını da makam odasından dikkatle takip etti. Kılıçdaroğlu, ilçelerden gelen sonuçları tek tek hesaplayarak aradaki farka ilişkin öngörülerde bulundu.

İMAMOĞLU İLE DEFALARCA GÖRÜŞTÜ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER