Eren Kış-32 operasyonu başlatıldı! İçişleri duyurdu

İçişleri Bakanlığınca Hakkari’de 710 personelin katılımıyla Eren Kış-32 Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar operasyonu başlatıldı.

VATAN VATAN
Eren Kış-32 operasyonu başlatıldı! İçişleri duyurdu

İçişleri Bakanlığı, PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Hakkari İlinde “EREN KIŞ-32 (HAKKARİ-ÖVEÇ) ŞEHİT J.BNB. YAVUZ BAŞAYAR” Operasyonu başlatıldığını duyurdu.

Eren Kış-32 operasyonu başlatıldı! İçişleri duyurdu - Resim : 1

Operasyonda Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando, Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (710) personel (48) operasyonel tim görev alıyor.


Eren Kış-32 operasyonu başlatıldı! İçişleri duyurdu - Resim : 2

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.


Eren Kış-32 operasyonu başlatıldı! İçişleri duyurdu - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER