Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor!

Anneler ve babalar da çocukları için keyifli ve eğitici aktiviteler arıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için büyüleyici bir dünyanın kapıları Emaar Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi’nde açılıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor!

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ne giriş biletlerinizi yakala.co’dan size özel indirimlerle almak için hemen buraya tıklayın.

Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor! - Resim : 1

Yepyeni bir akvaryum deneyimi sunan Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi, dünyanın dört bir yanından gelen tropikal balıklar ile sualtı dünyasını yakından keşfetmenizi sağlıyor. Kıyı bölgelerde yaşayan köpekbalıklarından denizlerin karanlık ve soğuk sularında yaşayan dev örümcek yengeçlerine, deniz tabanın en meraklı balıkları gobilerden zehirli aslan balıklarına, denizlerin en hızlı türlerinden manta vatozlarına kadar binlerce tür ziyaretçileri okyanusların gizemli ve rengarenk dünyası ile buluşturuyor.

Bu bir ilandır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER