Moda ve sanat buluştu

Roman markası Abdi İpekçi’deki yeni mağazasının açılışını Ayça Sarc’ın küratörlüğündeki “Yorganlar Fora” sergisi ile yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Moda ve sanat buluştu

Kreatif direktörlüğünü Suzan Toplusoy’un yaptığı giyim markası Roman, Abdi İpekçi mağazasının açılışı için önceki gün özel bir davet düzenledi. Davette Ayça Sarc’ın küratörlüğündeki “Yorganlar Fora” adlı sergi beğeniye sunuldu. Rengarenk el işi saten yorganları, markanın Sonbahar/Kış 2019-20 koleksiyonu ile yan yana getiren Roman Abdi İpekçi mağazasının açılışına ünlü isimler katıldı. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy ile Travelmodus.com’un kurucusu Özlem Avcıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davette konuklar, DJ Yakuza’nın müzikleri ile eğlendi.  

Moda ve sanat buluştu - Resim : 1

Ayça Sarc

Moda ve sanat buluştu - Resim : 2

Arzu Sabancı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER