Güney Asya için Valorant Conquerors Şampiyonası duyuruldu

Riot Games, NODWIN Gaming ile birlikte gerçekleştirdiği bir Güney Asya turnuvası olan Masters Reykjavik yayını sırasında Valorant Conquerors Şampiyonasını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güney Asya için Valorant Conquerors Şampiyonası duyuruldu

Riot Games, NODWIN Gaming ile birlikte gerçekleştirdiği bir Güney Asya turnuvası olan Masters Reykjavik yayını sırasında Valorant Conquerors Şampiyonasını duyurdu. Valorant Conquerors Şampiyonası ile bölgedeki takımlara yıl sonunda Valorant Şampiyonlarına katılım hakkı kazanmaları için bir şans sunacak.

Turnuva altı elemeye sahip olacak ve bu elemelere Hindistan, Pakistan ve Afganistan, Sri Lanka ve Maldivler, Bangladeş, Nepal ve Butan'ı içeren Güney Asya bölgesinde ev sahipliği yapacak. Bu turnuva sonrasında kazanan takım ise bir “wilcard”a sahip olacak. Her bölgenin kalifiye takımların playofflara yükseleceği belirli sayıda katılımcı limiti ve kendi çevrimiçi eleme maçı olacak.

Turnuvanın galibi, Ekim ayında Şampiyonlar'da yer almak için Kore, Japonya ve Güneydoğu Asya'dan diğer takımlara karşı oynayacakları APAC Son Şans Elemeleri'nde rekabet etmek için bir yer kazanacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER