Sivasspor Yardımcı Antrenörü Servet Çetin: "Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile devam etmeli..."

Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yardımcı antrenörlerinden Servet Çetin, birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sivasspor Yardımcı Antrenörü Servet Çetin: "Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile devam etmeli..."

Tecrübeli futbol adamı; Milli takımın EURO 2020'deki şansı, Beşiktaş'ın şampiyonluğu, Fenerbahçe'deki teknik direktör konusunun yanında Sivasspor'da sezonun nasıl geçtiği hakkında düşüncelerini paylaştı.

Avrupa serüveniyle birlikte ligin kendileri için çok iyi başlamadığını ancak sonrasında toparlandıklarını söyleyen Servet Çetin, "Aslında bizim için lig çok iyi başlamadı. UEFA Avrupa Ligi'nde de oynadık. O maçların da olması bizim işimizi biraz zorlaştırdı. Aslında o gruptan çıkmak kolaydı ama yaşadığımız talihsiz hastalıklar, kadronun eksikliği olsun.. Maccabi maçında 1-0 öndeyken kırmızı kart, penaltı olması gruptan çıkmamızı zorlaştırdı. Normalde Villarreal'in ardından ikinci takımın bizim olmamız gerekiyordu. Onun da üzüntüsü vardı. Tabii ki maç yoğunluğu, takımda 2,3 kişi dışında nerdeyse herkesin koronavirüse yakalanması, sakatlıkların olması, kimi zaman 13, 14 kişiyle kadro yapabildik. Bunun sıkıntılarını çok yaşadık. Bir de iç sahada maç kazanamadık. Onun da sıkıntısı olunca hem moral motivasyon hem de oyuncuların kendilerine güven anlamında sıkıntılar yaşandı. UEFA maçlarının ardından birkaç maçta daha sıkıntı yaşadık ama sonrasında toparlayıp, iyi bir seri yakaladık. Bunun sayesinde de UEFA'ya gitmeyi başardık. Büyük takımlar bile Şampiyonlar Ligi'nde, Avrupa Ligi'nde maçlar oynadığı zaman sıkıntılar yaşıyor. Başakşehir de bu örneklerden bir tanesi. Çok daha geniş bir kadroya sahip olmalarına rağmen, bu sene sıkıntı yaşadılar. Biz o seriyi yakalayıp, ligi güzel bir yerde bitirdik. Ama dediğim gibi bu sene tekrardan Avrupa'da oynayacağız. Yine aynı sıkıntıları yaşamamak için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ama genel anlamda lig bizim için iyi geçti" ifadelerini kullandı.

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Servet Çetin: "Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile devam etmeli..." - Resim : 1

"HERKESİN BAŞARABİLECEĞİ BİR İŞ DEĞİL BU"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER