Nihat Kahveci'den Beşiktaş-Fenerbahçe maçı yorumu! 'Kazanırsa 5 şeritli otobana çıkar'

Beşiktaş'ın efsanesi Nihat Kahveci, Fenerbahçe derbisinde alınacak galibiyetin önemine vurgu yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nihat Kahveci'den Beşiktaş-Fenerbahçe maçı yorumu! 'Kazanırsa 5 şeritli otobana çıkar'

Spor Arena / İsmail ER - Beşiktaş, Real Sociedad, Villarreal ve A Milli Takım’da muhteşem başarılara imza atan Nihat Kahveci, şimdilerde Tivibu Spor’da yorumcu olarak futbola hizmet ediyor. Yıllarca formasını giydiği siyah beyazlı takımın Fenerbahçe ile oynayacağı maça yönelik sorularımızı yanıtlayan Kahveci, çarpıcı tespitlerde bulundu:

- Derbide nasıl bir oyun bekliyorsun?

Güzel bir oyun bekliyorum. Zaten Beşiktaş’ın içinde olduğu derbiler zevkli geçiyor, keyifli oluyor. İki takımda da çok özel oyuncular var. İyi futbol ve kaliteli goller izleyeceğimizi düşünüyorum. · Beşiktaş kazanırsa ne olur, kaybederse ne olur? Beşiktaş kazanırsa 4 şeritli hatta 5 şeritli otobana çıkar, önü bayağı açılır. Şampiyonluğun ağır favorisi olur. Kaybederse fazla sıkıntı olmaz, zirve iddiası aynı şekilde devam eder. Ancak bu durumda Galatasaray’ın şampiyonluk şansı artar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER