Trump'tan sert sözler: Bu defa patladı...

ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını için kendilerine yanlış tavsiyelerde bulunduğunu öne sürdüğü Dünya Sağlık Örgütünü (DSÖ) sert bir dille eleştirdi.

VATAN VATAN
Trump'tan sert sözler: Bu defa patladı...

Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  DSÖ'yü, Kovid-19  salgınında "Çin yanlısı bir tutum sergilemekle" suçladı.   ABD Başkanı Trump, "DSÖ, bu defa gerçekten patladı. Fonunu büyük  oranda ABD sağlıyor ama bu örgüt nedense hala Çin odaklı. Bu konuyla  ilgileneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.   DSÖ'nün, Kovid-19 krizinin başlarında ABD'nin Çin'den gelen uçak  seferlerini durdurma kararına ilişkin tavsiyelerine dikkati çeken Trump, "Neyse  ki Çin'e sınırların açık tutulması tavsiyelerini kabul etmedim. Neden bize bu  kadar hatalı bir tavsiye verdiler?" ifadelerini kullandı.       

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER