Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan İsmail Kartal'a: "Adama sorarlar..."

Kayserispor Teknik Direktör Hikmet Karaman, 10 kişiyle son dakikada buldukları golle Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından konuştu. İsmail Kartal'ın "Kayserispor futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadı" sözlerine yanıt veren Karaman, "Adama sorarlar... 'Ne oynadın? Kaç pozisyon buldun?' diye. Bir eksik kalmışız, ne yapacağız? İki tane pozisyon verdik. En azından bir plana sağdık kaldık." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor'da Hikmet Karaman'dan İsmail Kartal'a: "Adama sorarlar..."

Fenerbahçe galibiyeti sonrası İsmail Kartal'ın "Kayserispor futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı, oyunu domine ettik." sözleri hatırlatılan Hikmet Karaman, 9 eksikle gelip 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele verdiklerini söyledi.

İsmail Kartal'ın sözlerine sinirlenen Hikmet Karaman, Fenerbahçe'nin 2 pozisyon bulduğunu belirterek, "Basın toplantılarını izliyorum, cevap vermeyeceğim. Cevap vermek bana yakışmaz. Adama sorarlar... 'Ne oynadın? Kaç pozisyon buldun?' diye. Bir eksik kalmışız, ne yapacağız? İki tane pozisyon verdik. En azından bir plana sağdık kaldık. Şunu da diyebilirim, ligde 2-0 galipken, 4-0 yapabilirdik. Biz bir şey dedik mi? Maçtan önce 9 oyuncumuzun eksik olduğunu söyledik mi? Evet şanslıyız. Rakibe vurdu gol oldu. Ancak şans, hazırlıklı olana güler." şeklinde konuştu.

İsmail Kartal'dan Kayserispor maçı değerlendirmesi: "Hak etmedik"
Fenerbahçe 0-1 Kayserispor / Maç sonucu ve özeti
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER