Ünlü fast food zincirinin açılışına gitmişti! Kopan parmağının cezası belli oldu...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ünlü bir fast food zincirinin açılışında parmağı kopan Hatice Kılıç’ın başlattığı hukuk mücadelesi 7 yıl sonra sonuçlandı. Kılıç’ın yıllardır sürdürdüğü mücadelesinin sonunda kopan parmağı için 12 bin TL tazminat ödenmesine karar verildi. Kızının ve annesinin yaşanan olay nedeniyle çok olumsuz etkilendiğini belirten İlknur Kılıç "Kızım hala et yiyemiyor ve hala o günü yaşıyor. Evde et, deri kelimeleri yasak" diye konuştu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü fast food zincirinin açılışına gitmişti! Kopan parmağının cezası belli oldu...

Antalya’nın Manavgat ilçesinde dev bir fast food zincirinin açılışında parmağı kopan Hatice Kılıç’ın açtığı tazminat davası sonuçlandı. Kılıç’a kopan parmağı için 12 bin TL. tazminat ödenmesine karar verildi. Hatice Kılıç, yaklaşık 7 yıl önce torununun ısrarıyla ünlü bir fast food zincirinin açılışına gitti. Evlerine 10 metre uzaklıktaki açılış için beklemeye başlayan Kılıç’ın arkası bir anda yüzlerce vatandaşla doldu. Torununun izdihamdan zarar görmemesi için işletmenin kapısına tutunarak torunu için güvenli alan oluşturan Kılıç’ın parmağı, işletme çalışanlarından birinin kapıyı açıp hızla kapamasıyla koptu. Eli kanlar içinde kalan Kılıç’ın yaşadığı acıya 7 yaşındaki torunu da şahit oldu. Kılıç, yaşanabilecek izdiham için hiçbir güvenlik önleminin alınmadığını belirterek, işletmenin güvenlik kamera görüntülerini sildirdiğini ve işletme müdürünün kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

Yaşanan kaza sonrası torunu ile uzun süre psikolojik tedavi gören Kılıç’a yıllardır sürdürdüğü mücadelesinde 12 bin TL tazminat ödenmesine karar verildi. Öte yandan, dev fast food zincirine daha önce yaşanan olumsuzluklardan dolayı dava açılmış, işletmenin yüklü bir tazminat cezası ödemesine karar verilmişti.

"KAPIYI ŞİDDETLE KAPATINCA PARMAĞIM GİTTİ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER