Kıvanç Tatlıtuğ’un vergi davasında yeni gelişme

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında, sahibi olduğu şahıs şirketi aracılığıyla 2012 ve 2013 yıllarına ait sahte faturaları ticari kayıtlarına işlemek suretiyle vergi zararına neden olmak suçundan açılan davaya devam edildi. Mahkeme, dosyayı bilirkişiye yollamaya karar verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kıvanç Tatlıtuğ’un vergi davasında yeni gelişme

İstanbul Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasına, sanık Kıvanç Tatlıtuğ katılmadı. Tatlıtuğ’un avukatı Bumin Doğruöz ve İstanbul Büyük Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı’nın Avukatı Filiz Karahan duruşmada hazır bulundu. Tatlıtuğ’un avukatı Doğruöz, bir önceki celsede müvekkilinin babası Erdem Tatlıtuğ’un tanık olarak dinlenmesine karar verildiğini hatırlatarak, vergi müfettişleri tarafından Erdem Tatlıtuğ’un detaylı ifadesinin alındığını, bu nedenle tanık olarak dinlenmesinden vazgeçilmesini istedi.

 MAHKEME DOSYAYI BİLİRKİŞİYE GÖNDERMEYE KARAR VERDİ

Erdem Tatlıtuğ’un tanık olarak dinlenmesinden vazgeçilmesine karar veren mahkeme, atılı suçla ilgili rapor hazırlanması için dosyayı bilirkişiye yollamaya karar verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER