Dev çukur göreni dehşete düşürdü... Bir anda ortaya çıktı, kimse yanına yaklaşamadı!

Meksika'da yaşanan ve dünya haber ajanslarının fotoğraflarıyla dünyaya duyurduğu olay görenleri şaşkına çevirdi. Bir tarlada aniden ortaya çıkan dev çukur yüzünden bölge halkı adeta dehşeti yaşadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dev çukur göreni dehşete düşürdü... Bir anda ortaya çıktı, kimse yanına yaklaşamadı!

Meksika'nın Puebla eyaletinin Santa Maria Zacatepec bölgesinde bir tarlada geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan alışılmadık doğa olayı bölge sakinlerine adeta dehşeti yaşattı. 

91 metre genişliğinde ve neredeyse 20 metre derinliğindeki dev çukur cumartesi günü bir anda ortaya çıktı ve o günden beri genişlemeye ve büyümeye devam ediyor.

Olay anının kameraya yansıyan görüntülerinde yerden büyük toprak parçalarının büyük bir çatırtıyla parçalandığı ve duruma şahit olan görgü tanıklarının çığlıklar atarak koşuşmaya başladığı görülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER