İdil Yazar ile Ali Dağlı'ya mesafeler engel olamadı... San Francisco-İstanbul arası aşk

Yemek yazarı İdil Yazar, yaz başından beri yazılımcı Ali Dağlı ile flört ediyor. Ünlü avukat Yağız Dağlı’nın oğlu olan Ali Dağlı, San Francisco’da yaşıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İdil Yazar ile Ali Dağlı'ya mesafeler engel olamadı... San Francisco-İstanbul arası aşk

Hayatımıza spiker olarak giren, yemeğe duyduğu tutkunun peşinden giderek yemek yazarı olan İdil Yazar hakkında güzel bir haber öğrendim. Mi’Cao çikolata markasının da kurucusu olan Yazar’ın adı, 2017 yılında oğlunun babası Tolga Tatari’den boşandığından beri kimseyle anılmıyordu.

İdil Yazar ile Ali Dağlı'ya mesafeler engel olamadı... San Francisco-İstanbul arası aşk - Resim : 1

Şimdi öğrendiğime göre İdil Yazar, yeniden âşık! Bir süredir cemiyetin ünlü avukatı Yağız Dağlı’nın oğlu Ali Dağlı ile birlikte. Ne tesadüf ki Ali Dağlı da eski eşi Tolga Tatari gibi yazılımcı. Tatari, Markafoni’nin kurucusuydu.

İdil Yazar ile Ali Dağlı'ya mesafeler engel olamadı... San Francisco-İstanbul arası aşk - Resim : 2

San Francisco’da yaşamını sürdüren Dağlı, paylaşım platformu Hoopt’un kurucusu ve CEO’su. Şimdilik iki farklı ülkede ilişkilerini sürdüren çifte ben de mutluluklar diliyorum...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER