Koronadan gözaltı

Sosyal medyada Kahramanmaraş’ta 2 koronavirüs vakası olduğu yönünde paylaşım yapan Zekeriya Atak göz- altına alındı. ‘Halk arasında korku ve panik yaratmak’ suçundan adliyeye sevk edilen Atak, serbest bırakıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koronadan gözaltı

Kahramanmaraş’ta Zekeriya Atak, önceki akşam Facebook sayfasından “Son dakika: Kahramanmaraş'ta Yenişehir Devlet Hastanesi'nde koronavirüs şüphesiyle bakılan 2 hastanın sonucu pozitif çıktı” şeklinde bir paylaşım yaptı. Paylaşım altına yapılan bir yoruma da “Yarın yetkililer açıklama yapacak” diye yanıt veren Atak, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.Atak, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘halk arasında korku ve panik yaratmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.

GÜLEREK POZ VERDİ

Adliye öncesi sağlık kontrolünden geçirildiği hastanede rahat tavırlarıyla dikkat çeken ve gülerek gazetecilere poz veren Atak, “2 tane koronavirüs çıktı, dedik, suç mu?” dedi. Atak sevk edildiği adliyede savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER