İstanbul'un üstünde yağmur bulutları

İstanbul'da beklenen yağmur başladı. Sabah saatlerinden itibaren İstanbul'u üstünde yağmur bulutları sardı. Boğaz ve tarihi yarımada üstündeki bulutların öğle saatlerinde doğru sağanak bırakması bekleniyor.

VATAN VATAN
İstanbul'un üstünde yağmur bulutları

Marmara Bölgesi'nde bugün Kocaeli ile Sakarya'da  kuvvetli sağanak beklendiğinden olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısı  yapıldı.    Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı  Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de kuvvetli yağış  öngörülüyor.   Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Kocaeli ve Sakarya  çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) sağanak ve gök gürültülü sağanak  tahmin ediliyor.   Sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara  karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.       

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER