Beşiktaş'ı yıkan haber! Burak'ın dönüş tarihi...

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşan ve golsüz berabere biten maçın ardından Beşiktaş'a bir şok da Burak Yılmaz'dan geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ı yıkan haber! Burak'ın dönüş tarihi...

Hazırlık kampında sakatlanan ve ligin ilk haftalarında formasından uzak kalan tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Medipol Başakşehir karşılaşması ile sahalara dönmüştü. Sakatlığını atlattıktan sonra çıktığı ilk maçta rakip fileleri havalandıran 34 yaşındaki tecrübeli santrfor, sonrasında sırasıyla Trabzonspor, Alanyaspor ve Ankaragücü maçlarında da forma giymişti.

4 MAÇTA 3 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI

Yalnızca hafif sakatlığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Wolverhampton maçında formasından uzak kalan Burak Yılmaz, Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 4 maçta 2 gol kaydedip, 1 de asist yapmayı başarmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER