300 metreden uçtu

Batman’ın Sason ilçesinde dün 07.30 sıralarında, Gürgenli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini taşıyan şoför Eşref Yavuz, 14 kişi kapasiteli servis minibüsüne iddiaya göre, bölgede çalışan tekstil işçilerini de aldı. Seyir halindeyken, Yavuz’un kontrolünden çıkan minibüs, 300 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
300 metreden uçtu

Jandarma ve AFAD ekipleri ile çevredekiler, kaza yerinde yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Engebeli bölgede ulaşılan yaralılar, insan zinciri yöntemiyle sağlık görevlilerine ulaştırıldı. 26 yaralı, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan öğrenci Yasemin (16) ve Selim Barlık (18) kardeşler yaşamını yitirdi.

300 metreden uçtu - Resim : 1

3’ü ağır 24 yaralının tedavisi ise sürüyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, “Servis aracı virajı alamayarak devrildi. Hem adli hem de idari tahkikata başladık. Servisin kapasitesinin üzerinde yolcu aldığı görülüyor. Öğrenciler dışında vatandaşlar da var” diye konuştu. 

BAKANDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER