KKTC Başbakanı Sucuoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nu kabul etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu kabul etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
KKTC Başbakanı Sucuoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nu kabul etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KKTC temasları kapsamında Başbakanı Faiz Sucuoğlu tarafından kabul edildi. Başbakan Sucuoğlu’na görevinde başarılar dileyen Zorluoğlu, Trabzon ile KKTC arasında var olan bağları daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Zorluoğlu, Başbakan Sucuoğlu’nu Karadenizliler Kültür Derneği tarafından önümüzdeki pazar günü düzenlenecek Hamsi Festivali'ne davet etti. Türkiye ile KKTC halkının her zaman birlikte olduğunun altını çizen Zorluoğlu, özellikle Kıbrıs konusunda verilen haklı mücadeleye destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

“KKTC’NİN ÖNEMİ DAHA DA ARTIYOR”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER