İki Bina Arasındaki Boşluğa Düşen Zanlı, 2 Kez Ölümden Döndü

KAĞITHANE’de, 10 metre yükseklikten iki bina arasına düşen, kendisini fark eden vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmaya çalışan zanlı, kaçmak için tırmandığı duvardan bu kez de park halindeki bir aracın üzerine düştü. Yaralı halde bulunan bu kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yeri yakınında yaralı şahsın 1'i kadın 3 arkadaşını da gözaltına alarak polis merkezine...

F5HABER F5HABER
İki Bina Arasındaki Boşluğa Düşen Zanlı, 2 Kez Ölümden Döndü

KAĞITHANE’de, 10 metre yükseklikten iki bina arasına düşen, kendisini fark eden vatandaşlardan ölü numarası yaparak kurtulmaya çalışan zanlı, kaçmak için tırmandığı duvardan bu kez de park halindeki bir aracın üzerine düştü. Yaralı halde bulunan bu kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yeri yakınında yaralı şahsın 1'i kadın 3 arkadaşını da gözaltına alarak polis merkezine götürüldü. Bu kişilerin, sokakta hırsızlık amacıyla dolaştıkları ileri sürüldü.

Gürsel Mahallesi, Çampark Sokak 12 numaradaki adrese, ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. İddialara göre, saat 04.00 sıralarında girişinde telefon bayisi bulunan apartmanın üst katında oturan vatandaşlar, duydukları ses üzerine dışarı çıkarak etrafı kontrol etti. İki bina arasındaki boşluktan gelen inleme sesine yönelenler, kanlar içerisinde bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Bu sırada, şüpheli şahıs ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, sokak sakinleriyle birlikte şahsı aramaya başladı. Polis ekipleri vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda bu kişinin düştüğü yere ulaşmaya çalıştı. Apartman girişindeki işyerinin sahibi olay yerine çağrıldı. Açılan işyerinden binanın arka tarafındaki boşluğu kontrol eden polis, şüphelinin kaçtığını gördü.

Apartmanlar arasındaki boşlukta kimsenin bulunmadığını anlayan polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çevreyi ablukaya aldı. Kısa süre sonra Bahçeler Caddesi üzerinde 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı. Çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, iki kez yere çakılan ve kanlar içerisinde kalan 3'üncü şüpheliyi de üzerine düştüğü otomobilin yakınında ele geçirdi. Olay yerinde hazır bekletilen ambulansa bindirilen yaralı şahıs, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

(DHA - Sefa KIDIK)
SONRAKİ HABER