Akar ve Komuta Kademesi'nden ASELSAN'a ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi' ASELSAN'a ziyarette bulundu.

GASTE24 GASTE24
Akar ve Komuta Kademesi'nden ASELSAN'a ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Bakan Yardımcıları Muhsin Dere ve Alpaslan Kavaklıoğlu ile dün ASELSAN'ı ziyaret etti.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'den brifing alan Akar ve TSK Komuta Kademesi, daha sonra çalışmalara ilişkin gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantının sonunda güvenlik ve savunma alanında çeşitli değerlendirmelerde bulunan Akar, ASELSAN'ın gerçekleştirdiği ürün ve hizmetlerle TSK'ya önemli katkılar sağladığını belirterek teşekkür etti.

Etkin, caydırıcı, saygın silahlı kuvvetler için yerli ve milli silah, araç, gereç ve mühimmatın önemine işaret eden Akar, "Savunma sanayisinde yapılacak akıllı çözümler sahada birçok problemi kökünden çözecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER