Ozan Köprülü: "Antrenmanlara başladık ama eski neşe yok..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcılarından Ozan Köprülü, siyah-beyazlı futbolcuların, Sergen Yalçın'ın isteklerini çok kısa sürede benimsediklerini ve sahaya yansıttıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ozan Köprülü: "Antrenmanlara başladık ama eski neşe yok..."

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ozan Köprülü, Sergen Yalçın'ın takımın başına gelmesinden sonra siyah-beyazlı ekibin yükselen grafiğini değerlendirdi.

Sergen Yalçın'ın sadece sahayla ilgilenmesi ve futbolcuları rahat bırakmasının önemli olduğuna değinen Köprülü, "Sergen Yalçın'ın futbolcular üzerindeki en büyük etkisi futbolcuları rahat bırakması ve sadece sahayla ilgilenmesi oldu. Bu da futbolculardan çok çabuk geri dönüşler olmasını sağladı. Oyuncular, Sergen Yalçın'ı çok çabuk benimsedi diye düşünüyorum. Futbolcular, Sergen hocanın istediklerini çok çabuk aldılar ve sahada uygulamaya başladılar. En güzel tarafı bu. Sergen hoca kendini oyunculara çok çabuk anlatabildi." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER