İki yakamız bir arada büyüyor

Bu sezon gömlekten bluza, paltodan monta farklı parçalarda, yenilikçi formlarıyla hâkimiyetini ilan eden yakalar, tek başına aksesuar görevini sırtlanacak kadar iddialı! Farklı formlarını keşfetmek için rehberiniz burada...

HÜRRİYET HÜRRİYET
İki yakamız bir arada büyüyor

Moda dünyasında âdettendir; her 10 yıllık dönem köklü bir değişimi de beraberinde getirir. 2020’ler modasının podyumlardan mağazalara taşınmaya başladığı şu günlerde, radarımıza ilk takılan, devleşen yakalar oldu.

Geçen sonbaharda yapılan 2020 İlkbahar/Yaz moda haftalarında Victoria Beckham, Fendi, Lanvin ve JW Anderson gibi dünyaca ünlü markaların podyumlarında farklı tasarımlarıyla karşımıza çıkan gösterişli yakaları şimdiden görmeye başladık bile.

Birkin’den

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER