Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu transferlerden memnun: Eksik yerleri tamamladık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Transfer döneminde alternatif olarak eksik gördüğümüz yerleri tamamladık. İlk yarıya göre daha iyi bir takım olduk. Bunun sonuçlarını da önümüzdeki maçlarda almaya başlayacağız dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çaykur Rizespor'da Hamza Hamzaoğlu transferlerden memnun: Eksik yerleri tamamladık

Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleşen antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamzaoğlu, Adana Demirspor maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Bir gerçek var ki Adana Demirspor da iyi bir takım. Kazansak çok iyi olacaktı. Sonuçta bu işin içerisinde mağlubiyette var. Bu mağlubiyeti ilk kez yaşamadık, belki bundan sonra da mağlubiyetler göreceğiz. Burada sabırlı ve sakin kalmak çok önemli. Bana göre sakin kalabilmek bu pozisyonda olan takımlar için en önemli davranış şeklidir. Eğer ne yaptığınızı biliyorsanız sakin ve sabırlı olmak sizi hedefinize ulaştıracaktır. Bizim yapmamız gereken şey bu. Panik yapmaya gerek yok şeklinde konuştu.

"HAZIRLIKLI BİR ŞEKİLDE ORAYA GİDECEĞİZ"

Sakin bir şekilde Altay maçına hazırlamaları gerektiğini söyleyen teknik direktör Hamzaoğlu, Altay’da uzun bir süreden sonra ilk defa kazandı, morallendi. Onlar da kendi saha avantajını kullanmak isteyecekler. Biz de buna hazırlıklı bir şekilde oraya gideceğiz. Kendi sahamızda kaybettiğimiz puan ya da puanları İzmir’den alır döneriz. Bunu yapacak gücümüz ve potansiyelimiz var inşallah başarırız ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER