Ailesini katletmişti! Akıl sağlığı raporu beklenecek

Bursa'da babası Hasan (65), eşi Havva (38) ve çocukları Rümeysa (18) ile Süleyman Sakin'i (15) tabancayla vurarak öldüren Hamza Sakin'in (42) 4 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Sakin için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan akıl sağlığı raporu istenmesine karar verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ailesini katletmişti! Akıl sağlığı raporu beklenecek

Olay, geçen yılın Mayıs ayında Mudanya ilçesinde meydana geldi. Hamza Sakin, ramazan dolayısıyla eşi Havva, kızı Rümeysa ve oğlu Süleyman Sakin ile birlikte babası Hasan Sakin'in evine gitti. Psikolojik sorunları olduğu ve ilaç tedavisi gördüğü belirtilen Hamza Sakin, iftar vakti bilinmeyen nedenle tabancasını çıkarıp babası ile çocuklarına kurşun yağdırdı.

Sakin, kaçmaya çalışan eşini de evin önünde yakalayıp tabancayla vurduktan sonra boğazına bıçak sapladı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, eve girdiğinde Hasan, Havva, Rümeysa ve Süleyman Sakin'in cansız bedenleriyle karşılaştı. Olayda 2 şarjör boşalttığı belirlenen ve gözaltına alınan Hamza Sakin, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER