Galatasaray'a gol makinesi geliyor: Kasper Junker

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Falcao ve Diagne'den istediği verimi bir türlü alamamasının ardından forvet transferine yöneldi. Sarı-kırmızılılar, Bodo/Glimt'te 26 maçta 28 gol atan Kasper Junker'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Galatasaray aynı takımdan Philip Zinckernagel'i de listesinde tutuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'a gol makinesi geliyor: Kasper Junker

Falcao'nun sık sık sakatlanması, Diagne'nin yetersiz performansı sarı- kırmızılıları golcü arayışına itmişti. Teknik Direktör Fatih Terim'in de işaret ettiği forvet transferinde rota kuzeye çevrildi. Galatasaray, Norveç liginde fırtınalar kopartan Kasper Junker'e yöneldi.

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=41698302&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

Bodo/Glimt forması giyen 26 yaşındaki Danimarkalı golcü için temaslar kuruldu. Geçtiğimiz günlerde Trabzon ile de anılan Junker'e başka Türk takımlarının talip olduğu da kulübü tarafından açıklanmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER