Son dakika… Bakan Soylu böyle anlattı: Lütfen bunu indirir misiniz!

İçişleri Bakanı Soylu, Ankara’da "14. Kadına Yönelik Şiddet İzleme Komitesi Toplantısı’nda konuştu. İşte Bakan Soylu’nun son dakika açıklamaları…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika… Bakan Soylu böyle anlattı: Lütfen bunu indirir misiniz!

Süleyman Soylu’nun açıklamalarından satır başları:

Tüm Türkiye’de bin 5 polis merkezi amirliğinde 80 de jandarma biriminde bin 86 noktada toplam 8 bin personel çalışmalara başladı. Açıkça söyleyeyim dünyada bunu başarabilecek başka bir teşkilat yok.

Geçen sene bu vakitte 150 bin 200 bin civarında KADES indirme mevcuttu. Burada tüm teşkilatımızla bir kampanya yürüttük. Polislerimize ve jandarmalarımıza tüm ilçelerde stant kurarak özellikle kadınlara rica edip ‘bunu indirir misiniz’ diyerek çalışma yaptılar ve bu işin peşinden koştular. Buradan edilecek ihbarlarla 3 dakika da 5 dakika da olaylara müdahale edebildik.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER