Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League 10’uncu sezonu duyurdu

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League ve Majors Resmi PC ve Monitör Sponsoru olarak Acer Predator ile iş birliği yaptı. E-spor meraklıları ve profesyonel takımlar, yenilenen profesyonel ligi bu haftadan itibaren keşfetmeye başlayabilecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League 10’uncu sezonu duyurdu

Ubisoft®, Tom Clancy’s Rainbow Six® Pro League ve Majors için Acer'ın oyun markası Predator ile özel bir ortaklık kapsamında bu hafta Rainbow Six Pro League 10’uncu sezon ile başlayarak Haziran 2019'dan Kasım 2020'ye kadar Kuzey Amerika, Avrupa, Asya Pasifik ve Latin Amerika'nın dört bir yanında sürecek olan şimdiye kadarki en büyük ve en iddialı sponsorluk anlaşmasını duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda e-spor alanında gitgide daha aktif rol alan Acer'ın Predator markası, Rainbow Six Pro League ve Majors resmi PC ve monitör sponsoru olacak ve becerilerini sonuna kadar test edecek olan profesyonel oyunculara çok çeşitli yüksek performanslı oyun donanımları sağlayarak destek olacak. Sponsorluk, Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League 10’uncu sezon ve bu yaz gerçekleşeceği yakın zamanda duyurulan Six Major Raleigh ile başlayacak. Acer, profesyonel takımları ısınma turları ve resmi çevrimdışı maçlar sırasında en son teknolojiye sahip Predator masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve monitörlerle donatacak. Acer, yeni Rainbow Six Siege içeriğini ilk defa keşfedecekleri yüksek performanslı tam donanıma sahip alanlarla birlikte oyunları ve e-spor meraklılarını da destekleyecek.

Bu önemli ortaklık kapsamında, ortak markalaşma ve ortak tanıtımların yanı sıra, hayranlara yönelik küresel çekilişlere katılma daveti ve oyunda özel bir Predator öğesini açan özgün bir oyun içi görev de yer alıyor. Hayranlar ayrıca en son haberler, çekilişler ve yarışmalarda öne çıkanlar için Rainbow Six'i ve Acer Predator'ü sosyal medyada takip etmeye ve yayınları izlemeye de davet ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER