Bulaşma riskini azaltmak için halaysız, danssız jet düğün

Düğün salonları 1 Temmuz’da kapılarını açıyor, ancak sıkı kurallara uymak şartıyla. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre düğünler mümkün olduğunca açık havada yapılacak ve kısa tutulacak. Gelin-damat hariç kimse halay çekmeyecek, dans edemeyecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bulaşma riskini azaltmak için halaysız, danssız jet düğün

Normalleşme kapsamında 1 Temmuz’da kapılarını açacak düğün salonları, yeni kurallara göre hizmet verecek. İçişleri Bakanlığı’nca il valiliklerine gönderilen “Düğün Törenlerinde Uygulanacak Tedbirler” konulu genelge ile düğün salonlarında uygulanacak kurallar hatırlatıldı.

Kurallar arasında en dikkat çekeni, gelin ve damat hariç kişiler arasında temasa neden olabilecek ya da mesafe kuralına aykırılık oluşturulacak oyun, dans, halay ya da gösterinin yapılamayacak olması. Genelgede özetle şu uyarılar yapıldı:

KIR DÜĞÜNÜ TAVSİYESİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER