Atom karınca gibi klavye! HyperX Alloy Origins Core inceleme!

HyperX'in boyutuyla dikkat çeken oyuncu klavyesi Alloy Origins Core'a göz atıyoruz. İşte HyperX Alloy Origins Core ile ilgili tüm detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Atom karınca gibi klavye! HyperX Alloy Origins Core inceleme!

Oyuncu ekipmanları konusunda dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan HyperX her ihtiyaca yönelik olarak modeli yelpazesini genişletiyor. Kısa bir süre önce HP bünyesine katılan HyperX, genel anlamda yüksek kaliteli ürünler geliştiriyor.

Bu da HyperX ekipmanlarının normalin biraz üzerinde fiyatlandırılmasına neden oluyor. Yine de HyperX tarafında ihtiyacınıza yönelik bir ürün bulmak işten bile değil.

Örneğin çok yer kaplamayan, mekanik bir klavye arıyorsanız, tam da size göre bir önerimiz var. Alloy Origins Core.

Atom karınca gibi klavye! HyperX Alloy Origins Core inceleme!

HyperX Alloy Origins Core'un en çok dikkat çeken özelliği, boyutu diyebiliriz. Genel olarak oyuncu klavyeleri çok fazla yer kaplasa da HyperX Alloy Origins Core, masanızda ufak bir alan kaplıyor.

Dilerseniz bu klavye için hazırladığımız inceleme videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Eğer bu tarz ufak bir oyuncu klavyesi arıyorsanız HyperX Alloy Origins Core sizin için iyi bir seçim olabilir. Fakat burada önemli olan bir nokta var. Klavye kullanımı tamamen kişiye özel bir şey. Dolayısıyla bu tasarımda eksik bulduğunuz yanlar da olabilir.

Örneğin bilek desteği olmaması sizin için önemli bir eksi olabilir. Ya da bilek yastığının sizin için hiç bir önemi de olmayabilir.

Bu tarz yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Yorumlarınız hem bizim, hem de HyperX için oldukça değerli.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER