Son dakika: Formula 1 yeniden Türkiye'ye mi geliyor? Kanada'da büyük tehlike...

Formula 1'de bu hafta sezonun ikinci yarışı Imola'da düzenlenecek. Sezonun resmi takviminde yer almayan Türkiye Grand Prix'si ise yeniden gündeme geldi. Haberler Kanada'dan...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Formula 1 yeniden Türkiye'ye mi geliyor? Kanada'da büyük tehlike...

Spor Arena Dış Haber - Formula 1'in açıklanan takviminde 8. yarış Kanada'nın en büyük şehri Montreal'de düzenlenecek. Ancak koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıl yapılamayan Kanada GP'nin bu sene de yapılamama ihtimali bulunuyor. Hatta bu ihtimal gün geçtikçe büyüyor.

Kanada Radyosu'nda dün yayınlanan özel haberde 11-12-13 Haziran tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Kanada Grand Prix'sinin büyük ihtimalle iptal edileceği ifade edildi.

Kanada Sağlık Bakanlığı, devam eden koronavirüs salgınında üçüncü dalganın ağır devam ettiğini, seyircisiz olsa dahi yarış için Kanada'ya en az 2 bin 500 kişinin girmesinin büyük tehlike oluşturacağını düşünüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER