Görenler şoke oldu: İsrail'de Netanyahu'ya 'çıplak heykel' şoku!

23 Mart'ta yapılacak seçimlere hazırlanan İsrail'de yaşanan heykel krizi gündeme bomba gibi düştü. Başbakan Benjamin Netanyahu'nun çıplak heykeli bir anda başkent Tel Aviv sokaklarında belirince ortalık karıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Görenler şoke oldu: İsrail'de Netanyahu'ya 'çıplak heykel' şoku!

İsrail’de en uzun süre başbakanlık görevini yürüten isim olan Binyamin Netanyahu, 23 Mart’ta yapılacak seçimlere hazırlanırken bir yandan da hakkındaki üç ayrı yolsuzluk dosyası nedeniyle yargılanmaya devam ediyor.

Davaların tarihi mahkeme tarafından sürekli değiştirilip, seçim sonrasına ertelenirken halkın Netanyahu aleyhine düzenlediği sokak protestoları da zamanla Kovid-19 salgını nedeniyle azaldı.

Binyamin Netanyahu, 23 Mart’ta yapılacak seçimlerde koltuğunu korumak için seçim kampanyasını ağırlıklı olarak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı üzerinden yürütüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER