Son dakika... Bitcoin 50 bin doları aştı

Kripto para birimi Bitcoin, bir süredir test etmeye çalıştığı ancak aşamadığı 50 bin dolar seviyesini bugün geçti. Bitcoin'deki yükseliş dalgası diğer kripto paraları da etkiledi. Kripto para piyasalarında milyarlarca dolarlık işlemler gerçekleşmeye başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Bitcoin 50 bin doları aştı

Kripto para piyasalarında hareketlenme başladı. Bitcoin'deki hızlı yükseliş diğer kripto para birimlerine de olumlu yansıyor. Altın fiyatlarında oluşan belirsizlik havası, ABD Merkez Bankası'nın varlık alımlarını azaltma ve faiz artırma ihtimali, küresel piyasalarda Covid-19 Delta Varyantı korkusu devam ederken kripto paralara yeniden güç kazanmaya başladı.

Geçtiğimiz haftayı 50 bin doların kıyısında geçiren Bitcoin, bugün önemli direnci aşmış oldu. Bitcoin saat 06:53 itibariyle 50 bin 290 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gün içinde en düşük 48 bin 283 dolar, en yüksek ise 50 bin 367 dolar seviyesi görüldü. Piyasa değeri ise 945 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

Son dakika... Bitcoin 50 bin doları aştı - Resim : 1

TARİHİ ZİRVEYE 14 BİN DOLAR KALDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER