Bakan Elvan, İngiliz şirketlerin yöneticileriyle görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Londra merkezli Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) Başkanı Alderman Emma Edhem'in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya video konferans yöntemiyle katıldığını bildirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Elvan, İngiliz şirketlerin yöneticileriyle görüştü

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Elvan, Birleşik Krallık iş dünyasının önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin katıldığı toplantıda 'Ekonomik Görünüm ve Reform Programı' başlıklı sunum yaptı.

Ekonomik Reform Programı'nın kırılganlıkları azaltma, verimliliği ve rekabet gücünü artırma hedefiyle hazırlandığına işaret eden Elvan, programdaki makroekonomik politikaları ve yapısal reformları başlıklar halinde anlattı.

Küresel ekonomik görünümdeki fırsatlar ve riskler kapsamında, Kovid-19'a karşı aşılamadaki gelişmelere değinen Elvan, Türkiye'nin aşılamada hız kazandığını, ağustos ayının sonunda yüksek aşılama düzeyine ulaşılmasının hedeflendiğini kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER