Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 145 sözleşmeli sağlık personeli alıyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 145 sözleşmeli sağlık personeli alacağını duyurdu. Adayların İlanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde başvuru yapması bekleniyor.

POSTA POSTA
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 145 sözleşmeli sağlık personeli alıyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz Hastanesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar ile ek ve değişikliklerine göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır" denildi.

İlan detayları için tıklayın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER