için kaldı

Lady Gaga sahnede soyundu

Lady Gaga, İstanbul'da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı...

F5HABER F5HABER
Lady Gaga sahnede soyundu

Avrupa turnesi kapsamında Türkiye'ye gelen ünlü yıldız Lady Gaga, İstanbul'da verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haftalardır Lady Gaga konserini sabırsızlıkla bekleyen hayranları saatler öncesinde konser alanında toplanmaya başladı. Konsere ünlü isimler tarafından da yoğun ilgi gösterildi. Aylar öncesinde biletleri satışa sunulan Lady Gaga konserine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. İTÜ'de gerçekleştirilen konsere gelen Gaga hayranları renkli görüntüler oluşturdu. Marjinal kıyafetleriyle dikkat çeken Lady Gaga sevenleri, konser alanına girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Konsere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen insanların yanı sıra farklı ülkelerden de gelen çok sayıda hayranı katıldı.


Konsere, Amerika'dan annesiyle birlikte konsere katılan bir vatandaş Lady Gaga'yı sevdiklerini söyleyip Türkçe olarak "çok güzel" dedi. Konseri izlemek için Bursa'dan gelen Begüm Dökmen, çok heyecanlı olduğunu ve Lady Gaga'nın kostümünü merak ettiğini söyledi. Kızlarıyla konsere geldiğini belirten Hale dökmen ise, heyecanlı olduğunu belirtti.

KONSERE ÜNLÜLERDEN YOĞUN İLGİ
Lady Gaga konserine, Şevket Süha Tezel, Özkan Uğur, Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti, Defne Samyeli, Burcu Güneş'in de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim yoğun ilgi gösterdi.

Konseri izlemek için gelen Ferhat Göçer ve Ömür Gedik çifti, Gaga'nın giyeceği kostümü merak ettiğini belirtti. Konser başladıktan kısa bir süre konser alanında olan Defne Samyeli ise heyecanlı olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, Burcu Güneş, "Son yıllarda dünyada özel bir isim olan Lady Gaga'yı merak ediyorum. Aslında tarzı ve yaptıkları güzel olan sesinin önüne çıkıyor. O da böyle bir vizyonla çıktığı için onu da öyle kabul ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan konser alanına para kazanmak için fırsat bilen seyyar satıcılar, satışlardan bekledikleri gibi memnun olmadığını söyledi.


SONRAKİ HABER