Ece Erken'in eşi, ortalığı karıştırdı

Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen Ece Erken'e espri yaptı. Erken'in eşi Serkan Uçar da ortalığı karıştırıp tehditler savurdu.

F5HABER F5HABER
Ece Erken'in eşi, ortalığı karıştırdı

Sürpriz bir nikahla 4 ay önce genç işadamı Serkan Uçar'la (26) evlenen ve 3 aylık hamile olan sunucu Ece Erken, eğlenmek için gittikleri mekanda boşanmanın eşiğine geldi.

Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre, Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen Ece Erken'e espri yaptı. Erken'in eşi Serkan Uçar da ortalığı karıştırdı.

Sürpriz bir nikâhla 4 ay önce genç işadamı Serkan Uçar'la (26) evlenen ve 3 aylık hamile olan sunucu Ece Erken, eğlenmek için gittikleri mekânda boşanmanın eşiğine geldi.

Etiler'deki Sahne İstanbul'da eşiyle Serdar Ortaç'ı dinleyen Erken'e Ortaç sahneden laf atarak takıldı: "Ee bak evlendiniz, ne güzel çocuk da yaptınız. Ece bize de öğretin nasıl yaptığınızı. Serkan bir ara da senle buluşup kaynaşalım, konuşalım."

Bu sözlerden sonra bir anda çılgına dönen Serkan Uçar, hamile eşini kolundan tuttuğu gibi tuvaletlerin olduğu bölüme götürdü ve "Bu adam nasıl sana öyle bir şey diyebilir?" diye bağırmaya başladı. Güvenlik görevlileri müşterilerin rahatsız olmaması için Serkan Uçar'ı koluna girerek erkekler tuvaletine soktu.

"BANA CUMHURBAŞKANI'NI ARATTIRMAYIN"

Serkan Uçar, kendini dışarıya atan güvenlikçilere "Siz beni ve karımı nasıl itersiniz, bana kimse dokunamaz. Bana şimdi Cumhurbaşkanı'nı arattırmayın, hepinizi mahvederim" diyerek tehditler savurdu. Mekâna eşini almak için girmek istediğinde eşinin gittiğini söyleyen görevlilere bu kez, "O karıyı boşayacağım nasıl benden habersiz gider ulan" diye bağırdı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTILAR

Yaşanan bu tartışmanın medyaya yansıması üzerine Ece Erken ve Serkan Uçar, sosyal medya adreslerinden açıklama yaptı.

Uçar, olayların abartıldığını belirterek şunları yazdı: Bugün hakkımızda çıkan haberlere istinaden eşimin hamileliği dolayısıyla arkadaş grubumla aylar sonra çıktığımız eğlencemiz güzel başlayıp, maalesef küçük bir yanlış anlaşılma sonucunda tartışmayla bitmiştir. Her evlilikte olan tartışmaları bile yaşamazken aylar sonra maalesef ilk kez içtiğim 1, 2 kadeh içki sonucunda saçmaladığım doğrudur.

"HAMİLE EŞİME ZARAR VERMEDİM"

Ama yazılan gibi asla hamile eşime en ufak zarar verdiğim doğru değildir. Kolunu değil, elini tuttum. Kendisinden ve değerli ailesinden tekrar tekrar özür diliyorum ve basındaki arkadaşlarımdan eşimin hamileliği dolayısıyla stresten uzak olması adına haberlere özen göstermelerini rica ediyorum.

KARIMA ASLA KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM

Ben karıma bugüne kadar hiç saygımda ve sevgimde kusur etmedim. Yazılan o sözü asla ve asla söylemedim. Hamile ve çocuğumu taşıyan kadına hayatım boyunca terbiyesizlik yapmadım, yapmam da! Çünkü ben karımı her şeyden çok seviyorum. Biz zor günler geçirip evlenmişken birbirimize hiçbir zaman bir saygısızlığımız olmadı ve olamaz da çünkü, biz birbirimizi çok seviyoruz.

"KİMSEYİ TAKMAYACAĞIM"

Şu anda tek derdinin bebeğinin sağlığı olduğu söyleyen Ece Erken ise şunları yazdı:
Hayatımın en güzel dönemini yaşarken ne küçük bir tartışma ne de saçma sapan yorumlar beni üzmez, hala anlamadınız mı? Abartmayı, yazılan her şeye inanmayı seviyoruz o kesin... Ortada küçük bir tartışma, yazılan ama edilmeyen sözler var, ağladım ama şu an kapı gıcırtısına bile ağlıyorum malum durumdan. Aslan gibi annem, Canım Babam varken kimseye de akıl vermek düşmez. İster soyadını silerim ister fotoğrafları, nazımı da yaparım canımın istediğini de. Şu an tek derdim bebeğimin sağlığı. Allah'ım bana bu olağanüstü mucizevi durumu yaşatırken hiç takamayacağım kimseyi.

Yuvanın yıkıldığı yok, başkalarının mutsuzluğuyla beslenen tiplere lafım, yıkmaya karar verseydim de yine kendi hayatım, size afiyet olsun derdim. Not: Ne çok aç kurt varmış, dedikoducu, pis kalpli hemen yanımızdaki arkadaşları arayan ama canım nafile yine mutluyuz. Allah sadece Bebek değil bir de iyi kalp versin olmayanlara, herkes kendi kapısına.



SONRAKİ HABER