Türk Telekom’dan koronavirüs açıklaması

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, Çin'de ortaya çıkan ve son olarak Türkiye'de görülen koronavirüs nedeniyle her türlü senaryoya hazırlık için çalıştıklarını söyledi.

GASTE24 GASTE24
Türk Telekom’dan koronavirüs açıklaması

Habertürk'te yer alan habere göre, Türk Telekom’un yemi reklam yüzünün tanıtıldığı toplantının ardından gazetecilerim koronavirüs ile ilgili sorularını cevaplayan Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, koronavirüs ile ilgili Türkiye’nin internet altyapısı ve Türk Telekom özelinde alınan önlemler hakkında bilgi verdi.  

Önal, uzaktan çalışma ve okulların olası olarak tatil edilmesi durumunda, uzaktan eğitim konusunda yapılacakları kamudaki yetkililerle görüştüklerinin altını çizdi. Her türlü senaryoya hazırlık için çalıştıklarını belirten Önal "İnternet trafiğinin artışına yönelik gelebilecek ek yükleri karşılamak için gerekli donanımlara sahibiz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER