Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Türk Hava Kurumu'na Korkuteli'nde kurban derisi bağışıTÜRK Hava Kurumu, Kurban Bayramı'nda Korkuteli merkezi ile belde ve köylerinden 3 bin adet küçükbaş ve 3 ton büyükbaş kurban derisi topladı. Türk Hava Kurumu Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca, bayramda ekiplerinin sürekli çalışarak bağışları topladığını söyledi.Mehmet Karaca, "Kurban kesen vatandaşlarımız ilçe merkezinde ve köylerinde...

F5HABER F5HABER
Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Türk Hava Kurumu'na Korkuteli'nde kurban derisi bağışı

TÜRK Hava Kurumu, Kurban Bayramı'nda Korkuteli merkezi ile belde ve köylerinden 3 bin adet küçükbaş ve 3 ton büyükbaş kurban derisi topladı. Türk Hava Kurumu Korkuteli Şube Başkanı Mehmet Karaca, bayramda ekiplerinin sürekli çalışarak bağışları topladığını söyledi.

Mehmet Karaca, "Kurban kesen vatandaşlarımız ilçe merkezinde ve köylerinde derilerini şubemize bağışladılar. Bu yıl 3 bin adet küçükbaş ve 3 ton büyükbaş kurban derisi topladık. Kurban derilerini deri ihalesini alan firmalara teslim işlemleri yapıldı" dedi. Karaca, bağışta bulunan ve destek verenlere teşekkür etti.

Foto: Bağışlanan deriler

===

Bayram indirimi turistlere yaradı

ALANYA'da Kurban Bayramı dolayısıyla ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler yapan işyerleri, yabancı turistlerin akınına uğradı. Tatilini Alanya'da geçiren yabancı turistler, yazlık ürünlerin 5 ile 10 avro arasında satışa sunulmasını fırsat bilerek indirim yapan butik, bijuteri ve çantacılara akın etti.

Cuma Pazarı'nda 'Ne alırsan 5 avro' kampanyası başlatan bir butik, yapancı turistlerden talep fazla olunca ürünlerini dükkanın önüne serdi. Alışverişe çıkan turistler, fiyatı 5 ile 10 avro arasında değişen giysileri adeta kapıştı. Yerli turistlerin fazla alışveriş yapmadığını belirten esnaf, yaz aylarında 20-30 avro olan giysileri sezon sonu olması nedeniyle 5 ila 10 avro arasında değişen fiyatlara sattıklarını söyledi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alışveriş yapan turistler

==========

ALO SİNEMA

==========

ANTALYA

=======

CINEMAXIMUM : 0 242 230 14 14

-----------

SALON 1 YERÇEKİMİ

SALON 2 BURAYA KADAR

SALON 3 BÜYÜK KUMAR-ZAMANDA AŞK

SALON 4 USTURA DÖNÜYOR

SALON 5 ÇILGIN HIRSIZ 2

SALON 6 RIDDICK

SALON 7 KELEBEĞİN RÜYASI

SALON 8 TURBO-KALBİM SENDE

(DHA - Hasan ALAYBEYOĞLU)
SONRAKİ HABER