Trabzonspor, hisselerde de ezeli rakiplerine fark attı

Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden ve zirvedeki yerini sağlamlaştıran Trabzonspor’un hisse fiyatı haftaya yüzde 9,98 yükselişle başladı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray hisse senetleri ise düşüş gösterdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor, hisselerde de ezeli rakiplerine fark attı

Spor Toto Süper Lig’in zirvesindeki Trabzonspor, borsada da yatırımcısına kazandırıyor. Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Beşiktaş’ı uzatmada bulduğu golle 2-1 mağlup eden Trabzonspor’un hisse fiyatı, yüzde 9,98 yükselişle 5,62 liradan işlem gördü. Ağustos başında 3,5 TL civarından işlem gören Trabzonspor hisseleri daha şimdiden yatırımcısına önemli kazanç sağladı.

KARTAL’DA BÜYÜK KAYIP 

Beşiktaş’ın hisseleri ise Trabzonspor mağlubiyetinin ardından haftaya yüzde 6,1 azalışla başladı ve 5.85 liradan işlem gördü. Kayserispor ile son dakikada bulduğu golle 2-2 berabere kalabilen ve lider Trabzonspor’un 10 puan gerisine düşen Fenerbahçe’nin hisseleri yüzde 4,71 kayıpla 30,34 liradan, Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın hisseleri de yüzde 4,12 azalışla 3,96 liradan işlem gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER