İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’ya yumruklu saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya, Halk TV’de katıldığı programdan ayrıldıktan sonra sokakta, sakin tavırlarla yanına yaklaşan biri, “Bir şey sorabilir miyim?” dedikten sonra yumruk attı. Kavuncu yere düşerken, arkadaşları saldırganı yakalamaya çalıştı ancak başaramadı. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu’ya yumruklu saldırı

Saldırının ardından tekrar Halk TV’ye dönen Kavuncu şu açıklamada bulundu:

“Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok, bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Korumalarım vardı. Açıklanmayan bir sebeple de alındılar. ‘Bunlar daha iyi günleriniz’ lafı söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli. Saldırılar doğru bildiğimiz yoldan bizi ayıramaz.” Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ise olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı.

SALDIRIYA TEPKİLER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER