Survivor'da kim elendi? 20 Nisan Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Survivor 2021, bu akşam 74. bölümüyle ekranlara geliyor. Survivor'da eleme konseyi toplanacak ve sonrasında bir yarışmacı adaya veda etmek durumunda kalacak. 20 Nisan 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralaması belli oldu mu? İletişim ödülünü hangi takım kazandı? İşte Survivor'a dair merak edilen o detaylar...

POSTA POSTA
Survivor'da kim elendi? 20 Nisan Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Survivor'da bu akşam yeni bir eleme heyecanı daha yaşanıyor. İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021'de bir isim adaya veda etmek zorunda kalacak.

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışması tüm heyecanıyla devam ediyor. Eleme gecesinin yaşanacağı Survivor'da bir yarışmacı, adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kalacak. Peki 20 Nisan 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? 20 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu mu? İletişim ödülünü kim kazandı? 

İşte sevilen yarışma Survivor'a dair merak edilen detaylar...

İletişim ödülünü kim kazandı?

Yarışmacılar iletişim ödülü için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Nefesleri kesen ödül oyununu 10'a 5 skoruyla ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı, yakınlarıyla telefonda konuşma şansına sahip oldu.

20 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması

Şu an eleme konseyi devam ediyor. SMS birincisi belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

Survivor'da eleme adayları kimler?

İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da haftanın eleme adayları gönüllülerden Dora, ünlüler takımından İlayda olmuştu.

Survivor'da bu akşam kim elendi?

Yarışmada şu an eleme konseyi devam ediyor. Adaya veda isim belli olunca haberimizde yer alacak.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER