Cenk Küpeli bakın kiminle yakalandı

Eski manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 19 aylık evliliklerini çocuk meselesi nedeniyle sonlandırmıştı. Cenk Küpeli genç bir kadınla dün Nişantaşı sokaklarında gazetecilere yakalandı. Cenk Küpeli'nin yanındaki bayanın milli voleybolcu Derya Çayırgan olduğu anlaşıldı.

GASTE24 GASTE24
Cenk Küpeli bakın kiminle yakalandı

Yeni yılın ilk ayında eski manken Demet Şener’den boşandı. Boşanma sonrası dost kalacaklarını açıklayan Demet Şener ve Cenk Küpeli’nin geçtiğimiz günlerde yeniden barıştığı iddia edilmişti.

Barışma haberleri netlik kazanmazken Cenk Küpeli, önceki gün bir kadın arkadaşıyla Nişantaşı’nda gazetecilere yakalandı. 

Araç içerisinde görüntülenen Cenk Küpeli ve gizemli kadın arkadaşı, gazetecileri fark edince aracın camlarını kapatarak oradan uzaklaşmaya çalıştı. 

Cenk Küpeli'nin yanındaki kadının milli voleybolcu Derya Çayırgan olduğu ortaya çıktı.

Cenk Küpeli'nin milli voleybolcu Derya Çayırgan'ın menajerliğini yaptığı ve birlikte transfer görüşmesine gittikleri ortaya çıktı.

Kaynak:SnobMagazin

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER