'Organik tarıma nasıl geçerim?'

Organik tarıma nasıl geçerim’ ya da ‘Organik ürün pazarlamasında kendimi nasıl geliştirebilirim’ diye düşünüyorsanız tam size göre bir eğitim imkanı var.

PARADURUMU PARADURUMU
'Organik tarıma nasıl geçerim?'

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ücretsiz organik tarım eğitimi düzenliyor. Online düzenlenecek organik tarım akademisine sadece form doldurarak katılabilirsiniz.

 Uzaktan gerçekleştirilecek eğitim programı 7 teorik modülden oluşuyor. ilk modül; ‘Organik tarıma giriş, standartlar ve uygulamaları’na tüm katılımcıların katılımı zorunlu. Diğer modüller ise seçmeli. Online eğitimlerde eğitmenlerle interaktif teorik dersler, uygulamaya yönelik konular, ödevler verebilecek, bitiminde ise kısa sınav yapılacak.

9 Mayıs’taki ilk dersle başlayacak eğitimde, üniversite, araştırma enstitüleri, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörden alanında uzman akademisyen, araştırmacı ve sektör temsilcisi eğitmenler yer alıyor.

Derslere katılmak ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER