Kocaman'dan Cüneyt Çakır'a; "Canımızı yaktı"

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kocaman'dan Cüneyt Çakır'a; "Canımızı yaktı"

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 sona eren Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kocaman, Beşiktaş'ın ilk yarıda 10 kişi kalması gerektiğini belirtirken, Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

İŞTE KOCAMAN'IN SÖZLERİ...

"İnsanoğlu eldeki kaybedince üzülür. Her iki takım için de böyledir şuan durum. İkinci yarıdaki oyundan sonra 1 puana memnunum diyemem. Son şampiyon Beşiktaş'a geriden gelip 1 puan almaya da kötü diyemem. Oyunla ilgili plan yaparken, maçın başında gelen goller beni çok mutlu ediyor. Bizim takımımız bu golden sonra kontrolü kaybetti. Daha fazla koruma iç güdüsüyle oynayabiliyoruz. Planladığımız oyundan vazgeçmiş oluyoruz. Geçen sene Fernabahçe maçında da yaşamıştık. 2-1 kazandığımız maçtan bahsediyorum. Oyun düzenimizi biraz değiştirdik."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER