Hanım Köylü 10. son bölümde şaşırtan gelişme!

STAR TV'nin keyifle izlenen dizisi Hanım Köylü dün akşam 10. bölümü ile ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının eğlencesi Hanım Köylü dizisinin son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte Hanım Köylü 10. son bölümde yaşananlar..

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hanım Köylü 10. son bölümde şaşırtan gelişme!

Hanım Köylü 10. bölümde işler karıştı. Hanım Köylü 10. bölümü ile bu hafta hem romantik hem de eğlenceli sahneler yaşattı.Fikri ve İsmail arasında yaşananlar köyde büyük şaşkınlık yaratıyor. İlkgün ve Ferit arasındaki yakınlaşma ise Hanım Köylü son bölüme damga vurdu. İşte Hanım Köylü son bölümde yaşananlar..

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koptagel'in köye gelen minibüsü ve İsmaillerden dayak yemesi köyde bir anda olay olur. Koptagel İsmailleri yargılatmak için elinden geleni yaparken Fikri bu fikre şiddetle karşı çıkar. Fikri'nin İsmailleri savunması herkesi şaşırtır. Öte yandan kadınlar meclisi köyün kurallarını alt üst eden Koptagel'in de yargılanmasını istenmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER